Пошуковий запит: (<.>A=Адамчук Т$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 14
Представлено документи з 1 до 14
|
1. |
Адамчук Т. В. Гармонізація регламентів використання харчових добавок в Україні з міжнародними вимогами [Електронний ресурс] / Т. В. Адамчук // Проблеми харчування. - 2013. - № 2. - С. 48-54. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pkh_2013_2_10
|
2. |
Адамчук Т. В. Регламенти використання фосфатовмісних харчових добавок в Україні та їх гармонізація з міжнародними вимогами [Електронний ресурс] / Т. В. Адамчук // Проблеми харчування. - 2014. - № 1. - С. 40-43. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pkh_2014_1_9
|
3. |
Адамчук Т. В. Регламенти використання підсолоджувачів в Україні та деякі питання їхньої безпечності [Електронний ресурс] / Т. В. Адамчук // Довкілля та здоров'я. - 2014. - № 2. - С. 41-45. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/dtz_2014_2_10 Висвітлено питання безпечності підсолоджувачів і актуальності їх використання. Проведено аналіз нормативної бази регламентів використання підсолоджувачів в Україні. Наголошено на доцільності проведення в Україні широкого моніторингу виробництва харчових продуктів з використанням підсолоджувачів і самих підсолоджувачів, а також аналізу ризиків їх використання. Проведення цих досліджень дозволить з наукової точки зору збалансувати необхідність використання синтетичних підсолоджувачів в виробництві харчових продуктів та оптимізувати ринок цих продуктів в Україні.Освещены вопросы безопасности подсластителей и актуальности их использования. Проведен анализ нормативной базы регламентов использования подсластителей в Украине. Подчеркнута целесообразность проведения в Украине широкого мониторинга производства пищевых продуктов с использованием подсластителей и самих подсластителей, а также анализа рисков их использования. Проведение этих исследований позволит с научной точки зрения сбалансировать необходимость использования синтетических подсластителей в производстве пищевых продуктов и оптимизировать рынок этих продуктов в Украине.
|
4. |
Адамчук Т. В. Санітарні заходи щодо харчових добавок, ароматизаторів та ензимів. Ризики для здоров’я у контексті змін, внесених до законодавства України [Електронний ресурс] / Т. В. Адамчук, Н. Є. Чумак // Довкілля та здоров'я. - 2016. - № 3. - С. 68-74. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/dtz_2016_3_15 Проведено порівняльний аналіз європейського законодавства з українським по харчовим добавкам, ароматизаторам, ензимам. Сформульовано основні ризики для здоров'я населення в контексті змін в законодавстві України, пов'язані з регламентацією харчових добавок, ароматизаторів, ензимів.Проведен сравнительный анализ европейского законодательства с украинским по пищевым добавкам, ароматизаторам, энзимам. Сформулированы основные риски для здоровья населения в контексте изменений в законодательстве Украины, связанные с регламентацией пищевых добавок, ароматизаторов, энзимов.
|
5. |
Стахів О. А. Ефективність використання потенціалу сільськогосподарських підприємств [Електронний ресурс] / О. А. Стахів, Т. Л. Адамчук. // Ефективна економіка. - 2016. - № 3. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/efek_2016_3_58
|
6. |
Адамчук Т. Л. Фактори розвитку підприємництва в сільському господарстві [Електронний ресурс] / Т. Л. Адамчук // Вісник Національного університету водного господарства та природокористування. Економічні науки. - 2016. - Вип. 4. - С. 232-242. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vnuvgp_ekon_2016_4_27
|
7. |
Стахів О. А. Економічна стійкість як фактор ефективності та конкурентоспроможності сільськогосподарських підприємств [Електронний ресурс] / О. А. Стахів, Т. Л. Адамчук // Вісник Національного університету водного господарства та природокористування. Економічні науки. - 2017. - Вип. 1. - С. 28-37. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vnuvgp_ekon_2017_1_6
|
8. |
Стахів О. А. Оцінка ефективності торговельної діяльності споживчого товариства за узагальнюючими показниками [Електронний ресурс] / О. А. Стахів, Т. Л. Адамчук // Вісник Національного університету водного господарства та природокористування. Економічні науки. - 2017. - Вип. 2. - С. 100-111. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vnuvgp_ekon_2017_2_13
|
9. |
Чумак Н. Е. Научные подходы в регламентации пищевых продуктов специального диетического назначения [Електронний ресурс] / Н. Е. Чумак, Т. В. Адамчук // Проблеми харчування. - 2016. - № 2. - С. 11-16. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pkh_2016_2_4
|
10. |
Стахів О. А. Оцінка вартості потенціалу суб'єкта підприємництва як діючого [Електронний ресурс] / О. А. Стахів, Т. Л. Адамчук // Вісник Національного університету водного господарства та природокористування. Економічні науки. - 2019. - Вип. 4. - С. 314-325. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vnuvgp_ekon_2019_4_30
|
11. |
Іванова Л. П. Аналіз міжнародних підходів до нормування пестицидів у продуктах переробки сільськогосподарської сировини [Електронний ресурс] / Л. П. Іванова, Т. В. Адамчук, А. П. Гринько, О. П. Кравчук, Г. І. Петрашенко // Єдине здоров'я та проблеми харчування України. - 2021. - № 2. - С. 94-99. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pkh_2021_2_9
|
12. |
Стахів О. А. Економічне управління суб’єктами туристичного підприємництва [Електронний ресурс] / О. А. Стахів, Т. Л. Адамчук // Вісник Національного університету водного господарства та природокористування. Економічні науки. - 2021. - Вип. 2. - С. 212-222. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vnuvgp_ekon_2021_2_21
|
13. |
Кушнір Н. Б. Фінансовий моніторинг суб’єктів господарювання в умовах воєнного стану [Електронний ресурс] / Н. Б. Кушнір, Т. Л. Адамчук, Д. С. Царук // Вісник Національного університету водного господарства та природокористування. Економічні науки. - 2022. - Вип. 3. - С. 78-90. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vnuvgp_ekon_2022_3_10
|
14. |
Стахів О. А. Безбюджетний менеджмент витрат та діяльності як інноваційний елемент економічного управління в міжнародному бізнесі [Електронний ресурс] / О. А. Стахів, Т. Л. Адамчук // Вісник Національного університету водного господарства та природокористування. Економічні науки. - 2022. - Вип. 3. - С. 177-187. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vnuvgp_ekon_2022_3_19
|