Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Реферативна база даних (2)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>A=Адамчук Т$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 14
Представлено документи з 1 до 14
1.

Адамчук Т. В. 
Гармонізація регламентів використання харчових добавок в Україні з міжнародними вимогами [Електронний ресурс] / Т. В. Адамчук // Проблеми харчування. - 2013. - № 2. - С. 48-54. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pkh_2013_2_10
Попередній перегляд:   Завантажити - 216.584 Kb    Зміст випуску     Цитування
2.

Адамчук Т. В. 
Регламенти використання фосфатовмісних харчових добавок в Україні та їх гармонізація з міжнародними вимогами [Електронний ресурс] / Т. В. Адамчук // Проблеми харчування. - 2014. - № 1. - С. 40-43. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pkh_2014_1_9
Попередній перегляд:   Завантажити - 203.728 Kb    Зміст випуску     Цитування
3.

Адамчук Т. В. 
Регламенти використання підсолоджувачів в Україні та деякі питання їхньої безпечності [Електронний ресурс] / Т. В. Адамчук // Довкілля та здоров'я. - 2014. - № 2. - С. 41-45. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/dtz_2014_2_10
Висвітлено питання безпечності підсолоджувачів і актуальності їх використання. Проведено аналіз нормативної бази регламентів використання підсолоджувачів в Україні. Наголошено на доцільності проведення в Україні широкого моніторингу виробництва харчових продуктів з використанням підсолоджувачів і самих підсолоджувачів, а також аналізу ризиків їх використання. Проведення цих досліджень дозволить з наукової точки зору збалансувати необхідність використання синтетичних підсолоджувачів в виробництві харчових продуктів та оптимізувати ринок цих продуктів в Україні.Освещены вопросы безопасности подсластителей и актуальности их использования. Проведен анализ нормативной базы регламентов использования подсластителей в Украине. Подчеркнута целесообразность проведения в Украине широкого мониторинга производства пищевых продуктов с использованием подсластителей и самих подсластителей, а также анализа рисков их использования. Проведение этих исследований позволит с научной точки зрения сбалансировать необходимость использования синтетических подсластителей в производстве пищевых продуктов и оптимизировать рынок этих продуктов в Украине.
Попередній перегляд:   Завантажити - 286.787 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
4.

Адамчук Т. В. 
Санітарні заходи щодо харчових добавок, ароматизаторів та ензимів. Ризики для здоров’я у контексті змін, внесених до законодавства України [Електронний ресурс] / Т. В. Адамчук, Н. Є. Чумак // Довкілля та здоров'я. - 2016. - № 3. - С. 68-74. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/dtz_2016_3_15
Проведено порівняльний аналіз європейського законодавства з українським по харчовим добавкам, ароматизаторам, ензимам. Сформульовано основні ризики для здоров'я населення в контексті змін в законодавстві України, пов'язані з регламентацією харчових добавок, ароматизаторів, ензимів.Проведен сравнительный анализ европейского законодательства с украинским по пищевым добавкам, ароматизаторам, энзимам. Сформулированы основные риски для здоровья населения в контексте изменений в законодательстве Украины, связанные с регламентацией пищевых добавок, ароматизаторов, энзимов.
Попередній перегляд:   Завантажити - 251.972 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
5.

Стахів О. А. 
Ефективність використання потенціалу сільськогосподарських підприємств [Електронний ресурс] / О. А. Стахів, Т. Л. Адамчук. // Ефективна економіка. - 2016. - № 3. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/efek_2016_3_58
Попередній перегляд:   Завантажити - 639.4 Kb    Зміст випуску     Цитування
6.

Адамчук Т. Л. 
Фактори розвитку підприємництва в сільському господарстві [Електронний ресурс] / Т. Л. Адамчук // Вісник Національного університету водного господарства та природокористування. Економічні науки. - 2016. - Вип. 4. - С. 232-242. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vnuvgp_ekon_2016_4_27
Попередній перегляд:   Завантажити - 157.269 Kb    Зміст випуску     Цитування
7.

Стахів О. А. 
Економічна стійкість як фактор ефективності та конкурентоспроможності сільськогосподарських підприємств [Електронний ресурс] / О. А. Стахів, Т. Л. Адамчук // Вісник Національного університету водного господарства та природокористування. Економічні науки. - 2017. - Вип. 1. - С. 28-37. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vnuvgp_ekon_2017_1_6
Попередній перегляд:   Завантажити - 172.726 Kb    Зміст випуску     Цитування
8.

Стахів О. А. 
Оцінка ефективності торговельної діяльності споживчого товариства за узагальнюючими показниками [Електронний ресурс] / О. А. Стахів, Т. Л. Адамчук // Вісник Національного університету водного господарства та природокористування. Економічні науки. - 2017. - Вип. 2. - С. 100-111. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vnuvgp_ekon_2017_2_13
Попередній перегляд:   Завантажити - 208.161 Kb    Зміст випуску     Цитування
9.

Чумак Н. Е. 
Научные подходы в регламентации пищевых продуктов специального диетического назначения [Електронний ресурс] / Н. Е. Чумак, Т. В. Адамчук // Проблеми харчування. - 2016. - № 2. - С. 11-16. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pkh_2016_2_4
Попередній перегляд:   Завантажити - 114.418 Kb    Зміст випуску     Цитування
10.

Стахів О. А. 
Оцінка вартості потенціалу суб'єкта підприємництва як діючого [Електронний ресурс] / О. А. Стахів, Т. Л. Адамчук // Вісник Національного університету водного господарства та природокористування. Економічні науки. - 2019. - Вип. 4. - С. 314-325. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vnuvgp_ekon_2019_4_30
Попередній перегляд:   Завантажити - 335.457 Kb    Зміст випуску     Цитування
11.

Іванова Л. П. 
Аналіз міжнародних підходів до нормування пестицидів у продуктах переробки сільськогосподарської сировини [Електронний ресурс] / Л. П. Іванова, Т. В. Адамчук, А. П. Гринько, О. П. Кравчук, Г. І. Петрашенко // Єдине здоров'я та проблеми харчування України. - 2021. - № 2. - С. 94-99. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pkh_2021_2_9
Попередній перегляд:   Завантажити - 85.976 Kb    Зміст випуску     Цитування
12.

Стахів О. А. 
Економічне управління суб’єктами туристичного підприємництва [Електронний ресурс] / О. А. Стахів, Т. Л. Адамчук // Вісник Національного університету водного господарства та природокористування. Економічні науки. - 2021. - Вип. 2. - С. 212-222. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vnuvgp_ekon_2021_2_21
Попередній перегляд:   Завантажити - 235.33 Kb    Зміст випуску     Цитування
13.

Кушнір Н. Б. 
Фінансовий моніторинг суб’єктів господарювання в умовах воєнного стану [Електронний ресурс] / Н. Б. Кушнір, Т. Л. Адамчук, Д. С. Царук // Вісник Національного університету водного господарства та природокористування. Економічні науки. - 2022. - Вип. 3. - С. 78-90. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vnuvgp_ekon_2022_3_10
Попередній перегляд:   Завантажити - 282.601 Kb    Зміст випуску     Цитування
14.

Стахів О. А. 
Безбюджетний менеджмент витрат та діяльності як інноваційний елемент економічного управління в міжнародному бізнесі [Електронний ресурс] / О. А. Стахів, Т. Л. Адамчук // Вісник Національного університету водного господарства та природокористування. Економічні науки. - 2022. - Вип. 3. - С. 177-187. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vnuvgp_ekon_2022_3_19
Попередній перегляд:   Завантажити - 238.188 Kb    Зміст випуску     Цитування
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського